Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P10a98v23e38l 69P62o79n50e10c

7. 10. 2022 17:48

Díky za článek R^. Domnívám se, že obezita je důsledkem především špatných stravovacích stereotypů - alespoň ve většině případů. Zájemcům doporučuji začít krabičkovou dietou po dobu dvou týdnů, důslednost je však nezbytná. Pak žaludek znatelně atrofuje a udržet si nižší váhu je mnohem snadnější.

0 1
možnosti

Zrušte fastfoody a uvidíte změnu v myšlení do roka. Nedostatek pohybu je jeden problém. Nepravidelná strava ten druhý. A pak to dotyčný vyřeší jídlem z fastfoodu. Hubený si řekne, je to OK. Vždyť netloustnu, anebo to vyběhám. Ovšem jen do 40, kdy se mu začne zpomalovat metabolismus. Pak už je těžký měnit zavedené stravovací návyky. Takže znovu opakuji, zrušte fastfoody a uvidíte změnu v myšlení.

0 1
možnosti
Foto

J92a40n 43Š12i33k

7. 10. 2022 13:40

Lenost je prostě jen zdechlost :-) Jinak si myslím, že obezita není nemoc, ale symptom nemoci jedince i společnosti. I společnost totiž tloustne a je obézní z prázdných kalorií (viz. státní rozpočet třeba). Posilování osobnosti člověka je ta nejlepší cesta. Učit ve školách zdravou výživu, více cvičit, meditovat, trénovat psychickou osobnost...Někdo se tomu směje, ale to jsou základní věci pro život bez stresu, infarktů, přejídání, atd...Dokonce důležitější než měkké a tvrdé iy. Hezký den

1 0
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 487x
Jsem jen obyčejný muž. Obyčejně se mi vlasy kroutí a obyčejně mě něco rmoutí.

beznadvahy.cz

Seznam rubrik